Complete keukeninventaris voor elke hobbykok

‘En als we terug zijn, wil ik pannenkoeken!’

'Wij begrijpen wat uw gasten willen'

Vakantie! Of je nu drie weken weg bent of een lang weekend, je wilt er alles uithalen. Dat betekent samen erop uit gaan en nieuwe avonturen beleven! Maar vooral: aandacht voor elkaar.

Van glazen en borden tot pannen en bestek

Zorgeloos genieten

Na een heerlijke dag buiten willen uw gasten ’s avonds zorgeloos verder genieten in hun accommodatie. Gezellig samen koken en aan tafel. En daarna met een drankje op de bank of het balkon napraten tot laat in de avond. Gelukkig is alles binnen handbereik. Van glazen en borden tot pannen en bestek. Én die koekenpan om pannenkoeken te bakken met de kinderen.

Duurzaam mooi

Ook tijdens de vakantie of een weekendje weg kan er weleens iets sneuvelen tijdens het dekken van de tafel. Of in de haast om weer gauw op pad te gaan. Dat mag natuurlijk geen probleem zijn. Niet voor uw gasten en niet voor u. Wecovi Service heeft een vast assortiment keukeninventaris zodat een nieuw bord, glas of kopje altijd perfect past bij de bestaande inventaris.

Voor alle warmtebronnen

Keramische coating, anti aanbak, krasvast, steel met siliconencoating en geschikt voor alle warmtebronnen.

Inventum Koffiezetapparaat

Afmetingen 31 x 23 x 21 cm, waterreservoir 1,25 liter, glazen kan, automatische uitschakeling, uitneembaar koffiefilter, druppelstop 1000W

Keukeninventaris: van bord tot broodrooster

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×