Aan het woord: Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Jan Willem Dekker, parkmanager

‘Inspelen op de wensen van de gast’

We zitten dichtbij de Randstad en toch middenin het groen’

‘Wij willen de verwachtingen van onze gasten waarmaken. Zodat ze met een tevreden gevoel naar huis gaan.’ Aan het woord is Jan Willem Dekker, parkmanager van Molecaten Park Landgoed Ginkelduin in Leersum.

‘De nieuwe generatie vindt het bezit van een eigen caravan minder interessant’

Snel handelen

‘Gasten vragen tegenwoordig meer luxe en comfort’, vertelt de parkmanager. ‘Een grotere, schone accommodatie, een goede matras: dat is allemaal steeds belangrijker. Ook onze klein inventaris hebben we aangepast aan de vraag naar meer comfort. Wecovi Service is hierin meegegroeid. Ze leveren een totaalpakket, van servicepakketjes tot dekbedden en kussens. Samen zorgen we dat de inventaris mee verandert met de wensen van de gast. Het grote voordeel van Wecovi? Ze reageren en handelen snel. En als er een probleem is, wordt het vlot opgelost.’

Blijven vernieuwen

Gasten verlangen niet alleen meer comfort. Jan Willem Dekker: “De nieuwe generatie vindt het bezit van een eigen caravan of kampeeruitrusting minder interessant. Liever huren ze iets. Daar spelen we op in met chalets, waar je de sfeer van kamperen ervaart met het gemak van huren. Daarnaast bieden we steeds meer mogelijkheden voor glamping, bijvoorbeeld in een luxe, compleet ingerichte safaritent met zelfs een eigen badkamer.” De slogan van Molecaten Park Landgoed Ginkelduin luidt dus terecht ‘genieten in een vorstelijke omgeving’ – zowel gelet op de koninklijke buitenplaatsen in de buurt als op de accommodaties!

Middenin het groen

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vormt het decor voor Landgoed Ginkelduin. ‘We zitten dichtbij de Randstad en toch middenin het groen’, geeft Jan Willem aan. Dankzij de locatie én de vele faciliteiten trekt het park een gezellig gemengd publiek: in de zomer veel gezinnen met kinderen, in het voor- en naseizoen en de weekenden vooral liefhebbers van fietsen en wandelen in de mooie bossen. Voor iedereen is er een verblijf op maat, van kampeerplek tot bungalow.

Vier tips voor een top verblijf

Tip 1

Zorg voor een warm welkom

Maak een goede eerste indruk met bijvoorbeeld een setje koffie & thee en wat lekkers. Zo voelen uw gasten zich meteen thuis.

Tip 2

Blijf vernieuwen

Van luxe bungalow tot glamping: de trends in de recreatiebranche veranderen voortdurend. Wie voorop wil lopen, speelt daar handig op in.

Tip 3

Gebruik de omgeving

Elke omgeving heeft zijn charmes. Verras uw gasten met een wandelarrangement of zoek de combinatie met een nabijgelegen pretpark.

Tip 4

Tevreden gasten tellen!

Overal gaat weleens iets mis. Geen probleem, als er maar snel een oplossing komt. Zo houdt u tevreden gasten – en dat ziet u terug in de waardering!

Complete keukeninventaris

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×