Keukeninventaris: van bord tot broodrooster

‘We gaan eten! Alles in huis voor een gedekte tafel.’

Wie er ook in de potten en pannen roert, het ontbreekt uw gasten aan niets in de keuken. Snijplank, vergiet en bakspatel: alles is aanwezig om uitgebreid te koken. Van ontbijt tot avondeten – en alle momenten tussendoor. Zelfs aan bier- en wijnglazen is gedacht.

Luxe vanaf het ontbijt

U wilt het uw gasten de hele dag naar de zin maken. Dat begint ’s ochtends met een goed ontbijt, inclusief verse koffie en thee. Ideaal dus als de keuken is uitgerust met een koffiemachine en waterkoker. Wecovi Service verzorgt het allemaal.

Sterk staaltje

Het meeste glaswerk uit de keukeninventaris van Wecovi Service is gemaakt van gehard glas. Dat is extra sterk, zodat de kans op breuk minimaal is. En sneuvelt er toch iets, dan is vervangen dankzij het vaste assortiment geen probleem.

Het scheiden van afval is steeds belangrijker

We willen dat onze mooie planeet ook voor de volgende generatie leefbaar blijft. Dus moeten we zorgvuldig omgaan met grondstoffen en werken aan hergebruik. Ook in de recreatiebranche. Wecovi Service biedt passende oplossingen voor elke accommodatie. Van afvalscheidingsystemen op maat tot losse kleine afvalbakjes en (composteerbare) afvalzakken.

‘Wij eten het liefst buiten in het zonnetje’

Praktisch ontzichtbaar

Modulair systeem voor gescheiden afval inzameling. Het frame is geschikt voor inbouw in het keukenkastje.

3 in 1 afvalbak

Deze afvalbak is voorzien van drie binnenbakken. Twee grote bakken van 16 liter en een kleinere bak van 10 liter. De binnenbakken zijn makkelijk schoon te houden en hebben ieder een eigen kleur.

Gastensets om je direct thuis te voelen

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×