Comfortabele slaapkamerinventaris

Wecovi Service in cijfers

4,37 miljoen gastensets voor 820 klanten in 20 landen. Met deze cijfers in 2016 is Wecovi Service marktleider. En daar zijn we trots op!

Maatwerk

Iedereen heeft zijn eigen wensen. Daarom stelt u bij ons uw eigen gastenset samen. Zorgt uw schoonmaakteam al voor een toiletrol en een vuilniszak in de afvalbak? Dan laat u deze producten weg in de set. Staat er een wasmachine in de accommodatie? Voeg een wasmachinetablet toe. We hebben zelfs een
speciale waszak waarin uw gasten het vuile beddengoed kunnen verzamelen.

Snelste groei

In 2016 kreeg Wecovi voor het tweede jaar op rij een Gazellen Award: een prijs van het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij waren winnaar in de regio Oost, waar trouwens opvallend veel internationaal georiënteerde bedrijven aan de weg timmeren.

Wel zo praktisch

Wecovi Service denkt met u mee. We zorgen bijvoorbeeld voor stapelbare keukenproducten, die weinig ruimte innemen in de kastjes. En we kiezen bij voorkeur voor stevig en duurzaam gehard glas. De basisitems kunt u ook na meerdere jaren nog ver vangen voor hetzelfde product. Zo blijft uw servies netjes.

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een kwestie van dóen. Daarom werkt Wecovi Service samen met sociale werkplaatsen. Hier worden onze servicesets zorgvuldig met de hand ingepakt. Daarnaast doneren we elk jaar schoonmaakartikelen en bedtextiel aan het Ronald McDonaldhuis in Zwolle.

Thank you en Merci!

Wecovi Service houdt rekening met de gebruiken en gewoontes in de landen waaraan wij leveren. Zo kent men in Frankrijk geen afwasborstels. Daarom zijn de Franse gastensets voorzien van een spons. En de Engelsen kunnen niet zonder theedoek, dus die stoppen we standaard in de set.

Aan het woord: Molencaten Park

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×