Gastvrijheid in tal van producten

Alles voor een warm welkom

``Even helemaal niets! Na inspanning komt ontspanning``

Met de gastensets van Wecovi Service geeft u uw gasten een warm welkom. Aan alles is gedacht: van een set met heerlijke koffie en thee tot een praktische schoonmaakset en een luxe pakketje met badkamerproducten. En wat vindt u van onze specials, zoals chocoladehartjes voor moederdag of kruidnoten rond Sinterklaas?

pure_ws

Pure ontspanning

Zorgeloos relaxen. Dat kan met de eerlijke, ecologische badkamerproducten van WS PURE. Verkrijgbaar in een herbruikbaar katoenen toilettasje voor een luxe uitstraling of een organzazakje. Puur relaxen!

Pure ontspanning

Zorgeloos relaxen. Dat kan met de eerlijke, ecologische badkamerproducten van WS PURE. Verkrijgbaar in een herbruikbaar katoenen toilettasje voor een luxe uitstraling of een organzazakje. Puur relaxen!

pure_ws

Koffietijd!

Ouderwets gezellig scoort nog altijd. Onze meest verkochte koffie- en theeset bevat niet voor niets een sachet echte filterkoffie. Natuurlijk leveren we ook koffiepads en -cups. Kiest u voor duurzaam? Met Fair Trade producten genieten uw gasten van een lekker kop koffie of thee, met een eerlijke prijs voor de boeren. Verpakt in een houten kistje geeft u uw gast een mooi aandenken aan een fijn verblijf.

Op maat verpakt

U weet het beste wat uw gasten willen. Stel dus gerust uw eigen gastenset samen. In een bestaande verpakking met opdruk, zoals een tasje, doosje of kistje. Of maak online heel eenvoudig een eigen private label etiket. U ziet vooraf precies hoe het wordt én wat het kost. Daarnaast spelen we graag samen met u in op de seizoenen, provincies en evenementen.

‘Kijk dit was onze vakantie hier op het park!’

Vakantiepret voor de kleine gast

Wecovi vertaalt gastvrijheid in tal van producten. Onze nieuwste aanwinst is een exclusieve speelset vakantiepretkaarten voor uw kleine gasten. Zij kunnen dit spel bij elkaar sparen door gebruik te maken van de faciliteiten op uw park. Zo verdient deze gastenset zichzelf terug. Leuk voor iedereen!

'Als de kinderen zich vermaken dan doen de ouders dat ook'

Schoon en onmisbaar

De afwas hoort erbij, zelfs in de vakantie. Maak het uw gasten makkelijk door alvast een setje onmisbare schoonmaakartikelen klaar te zetten. Verpakt in een handig tasje, waarin ook een toiletrol past. Kiest u liever voor duurzaam? Onze kartonnen doosjes van gerecycled papier, met bijvoorbeeld vaatwastabletten met Europees eco-label, zijn ook vriendelijk voor het milieu!

Aan het woord: De Schatberg Ernie Hekking

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×