Aan het woord: Irene Bontes van Vakantiepark De Krim

Het ultieme vakantiegevoel

logo-krim

Luxe op Texel

Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp maakt deel uit van De Krim accommodaties op Texel. Gasten kunnen er terecht in luxe familievilla’s met sauna, ruime bungalows, chalets en lodges. Daarnaast is er een kampeerterrein. Het park heeft een gloednieuw binnen- en buitenzwembad met drie waterglijbanen en een wildwaterbaan en er zijn verschillende restaurants. Daarnaast is het natuurlijk een perfecte locatie om het eiland Texel te ontdekken en te genieten van het strand en de zee. Geen wonder dat het park druk bezocht wordt.

Kwaliteit voorop

“Housekeeping speelt een belangrijke rol om gasten een warm welkom gevoel te bezorgen”, vertelt Irene Bontes. “De gastensets van Wecovi sluiten daar mooi bij aan. Voor iedereen ligt zo’n pakketje klaar bij aankomst in de accommodatie. Ze zijn speciaal ontworpen voor De Krim, met foto’s en het logo van het park. Ook de inhoud is helemaal op maat. We overleggen regelmatig met Wecovi. Voldoet alles nog? Is de inventarislijst toe aan een update? Wecovi komt ook met suggesties voor aanvullingen of nieuwe producten. De samenwerking bevalt goed, al zolang ik hier werk – inmiddels bijna 10 jaar. En dat houden we graag zo, want ook hier staat kwaliteit voorop.”

Evenementenhal

Ook na de opening van het nieuwe zwembad afgelopen zomer staan de ontwikkelingen bij Vakantiepark De Krim niet stil. Irene Bontes: “In de nazomer van dit jaar start de bouw van een grote evenementenhal. Hier kunnen we activiteiten organiseren voor onze gasten, maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld concerten en vergaderingen. Een mooie locatie dus voor zowel ons park als heel Texel. Op een van onze andere parken komen nieuwe luxe villa’s met een eigen zwembad. Volop nieuwe uitdagingen dus. Leuk om daar vanuit housekeeping in mee te denken!”

'Op en top service, daar staan we voor bij De Krim'

We willen onze gasten het ultieme vakantiegevoel geven

‘Vanaf de boeking tot en met de thuiskomst willen we onze gasten het ultieme vakantiegevoel geven’, zegt Irene Bontes, manager Housekeeping bij Vakantiepark De Krim op Texel. ‘In ons vijfsterrenpark mag het de gast aan niets ontbreken. Op en top service, daar staan we voor.’

“De gastensets van Wecovi dragen bij aan een warm welkom gevoel”

Onze 4 tips voor een passend gastenset:

Tip 1

Vaatwasser of niet?

Is de accommodatie uitgerust met een vaatwasser of niet? Kies het passende afwasmiddel

Tip 2

Maak het makkelijk

Wilt u het uw schoonmakers makkelijk maken? Kies dan voor een toiletrol en/of een waszak in uw set.

Tip 3

Gastenset op maat

Wilt u een visitekaartje achterlaten? Maak dan makkelijk en snel een set met eigen etiket.

Tip 4

Eerlijke producten?

Is milieu belangrijk voor uw park? Kies dan voor ecologische producten en verpakkingen.

“Vanuit housekeeping meedenken in nieuwe ontwikkelingen”

Wecovi Service in cijfers

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×