Aan het woord: Cindy Herman van Domaine Long Pré

Genieten in de Ardennen voor iedereen

Van jonge gezinnen tot 55-plussers en van wandel- en fietsliefhebbers tot autoracefanaten: bij Domaine Long Pré in de Ardennen is iedereen welkom. “Wij bieden de mogelijkheid er even tussenuit te zijn in een mooie omgeving”, zegt parkmanager Cindy Herman. “Ook voor maar één nachtje.”

'Even er tussenuit in een mooie omgeving'

Van vissen tot skiën

Het bungalowpark ligt verscholen in de groene Ardennen, in het plaatsje Stavelot. Direct naast het park stroomt de rivier Amblève. Naast kanovaren en vissen kun je in de omgeving mountainbiken, klimmen en in de winter skiën. Of bezoek Plopsaland, de thermaalbaden in Spa of het F1-circuit in Francorchamps. In het park zelf is onder andere een openluchtzwembad en outdoor challenge parcours. En in één van de vele leuke plaatsjes in de buurt kun je heerlijk eten en drinken.

“Wecovi is met ons het avontuur aangegaan”

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Domaine Long Pré maakte deel uit van een grote keten maar is sinds drie jaar zelfstandig. “Een spannend avontuur”, vertelt Cindy Herman, die al zo’n 20 jaar bij het park werkt. “Maar onze formule slaat aan: eenvoudige huisjes, die voor vrijwel iedereen betaalbaar zijn. Niet heel luxe, maar proper en met een goed bed. Hier komt Wecovi Service in beeld. We kennen hen al van voor onze overgang naar zelfstandig park. Naast kussens, dekbedden en matrashoezen hebben we nu ook nieuwe matrassen bij Wecovi besteld. De prijs-kwaliteitverhouding is gewoon heel goed.”

Persoonlijk contact

Vorig jaar heeft Domaine Long Pré gastensets met eigen label laten maken. “Dat was best een grote stap omdat de private label plastic tasjes per 10.000 stuks gaan”, geeft Cindy aan. “Gelukkig hoefden we deze sets niet allemaal tegelijk af te nemen. Daarmee heeft Wecovi ons enorm geholpen.” Naast het persoonlijke contact schuilt de kracht van Wecovi voor haar in de snelheid: “Als ik vanmiddag een bestelling mail, staat deze vaak de volgende ochtend al voor de deur!”

Investeren

Nu de eerste jaren als zelfstandig park succesvol zijn verlopen, kijkt de parkmanager weer vooruit. “We kunnen nieuwe collega’s aannemen en investeren in het park. Zo ondergaan het hoofdgebouw en de midgetgolfbaan een renovatie en breiden we de speeltuinen uit. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet!”

“De mêlee matrashoezen van Wecovi zijn iets duurder, maar zien er altijd netjes uit en passen perfect.”

Gastensets voor een warm welkom

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×