Gastensets direct uit voorraad leverbaar

‘Vakantiegevoel vanaf het allereerste moment’

Of uw gasten nu een lange reis hebben gemaakt of maar een klein stukje hebben gereden, ze kunnen zich direct ontspannen als ze hun vakantieverblijf binnengaan. Niet direct naar de winkel voor koffie en thee of schoonmaakproducten. Dat is pas echt een warm welkom!

'De geur van verse koffie'

Wecovi Service helpt u graag om het uw gasten direct naar de zin te maken. Een mooie binnenkomer: een doosje of blikje met een sachet échte filterkoffie en een fijne selectie theezakjes. Zo voelen uw gasten zich meteen thuis.

Een ontspannen vakantie begint direct bij aankomst. Bagage neerzetten en heerlijk genieten van een kop koffie of thee.

'Alles lekker schoon'

Natuurlijk is de accommodatie bij binnenkomst heerlijk fris en schoon. Help uw gasten dat schone gevoel te behouden. Een schoonmaakset met bijvoorbeeld een vaatdoek, dweil en afwasmiddel of vaatwastabletten helpt hen daarbij.

Ontspannen op vakantie

Speciaal voor bijzondere dagen

Feestelijke gelegenheden zoals Pasen, Moederdag, Sinterklaas en kerst worden extra bijzonder als u uw gasten verrast met een passende attentie. Of wat dacht u van een ontbijtset? En vergeet uw kleine gasten niet. Een kinderset behoort ook tot de mogelijkheden. Een onverwacht gebaar met veel impact.

Relaxen in de badkamer

Toppunt van luxe: in de badkamer een mooi organza zakje met douchegel, shampoo en zeep. Of een duurzaam katoenen etui met pure, ecologisch gecertificeerde verzorgingsproducten voor huis en haar.

Gastensets op maat: service die uw gasten verdienen.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×